Mijn vrije tijd kan ik goed indelen, omdat ik zowel van rustige als actieve dingen kan genieten en dit ook kan afwisselen.
Over de relaties ben ik ook redelijk tevreden, ik heb een fijn gezin en goede vrienden om me heen. Dat ik niet altijd mezelf durf te zijn, ligt meer aan mij dan aan hen. Ik weet wel dat ik met van alles bij ze terecht kan, maar wil ze ook weer niet tot last zijn.
In mijn werk ben ik een perfectionist en ook eigenlijk nooit echt tevreden. Ben best een goede docent, maar zou toch ook wel meer willen betekenen voor het onderwijs. Ik werk maar 3 dagen en er wordt al van alles voor me aangepast, waardoor ik niet het idee heb dat ik op mijn top kan presteren.
Wat betreft mijn gezondheid en persoonlijke groei heb ik al heel wat bereikt, maar vind ik het lastig om te zien dat ik er niet meer uit kan halen en fysiek achteruit ga. Misschien wil ik ook wel gewoon teveel op dit gebied.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.