Gastblogs EDS-Awareness

zebraprint
Naast de winactie deze maand wil ik ook op een andere manier aandacht geven aan EDS (Ehlers DanlosSyndroom). Want ook al beschrijf ik in mijn blog al veel over hoe mijn leven met EDS eruit ziet, ik ben in mijn eentje niet representatief voor de groep EDS-patiënten. Van de vijf verschillende types heb ik dan wel het meest voorkomende binnen EDS: het hypermobiliteitstype, of type 3, maar ook binnen dit type is er een heel spectrum aan klachten die in meerdere of mindere mate voorkomen.
Vandaar dat ik deze maand ook andere mensen met EDS aan het woord laat, om zo ook een breder beeld te kunnen geven hoe het is om te leven met EDS.

Hiervoor heb ik in een lotgenotengroep een oproep gedaan, waar ontzettend enthousiast op gereageerd is. Je kunt deze maand wel drie a vier gastblogs per week verwachten, over uiteenlopende onderwerpen. Wat al deze mensen gemeen hebben, is dat EDS misschien stukje bij beetje hun lijf zwakker maakt, maar hun wilskracht en positiviteit blijft sterk!

Heb jij zelf ook EDS en wil je dat jouw verhaal ook hier tussen de gastblogs komt te staan? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of via Facebook, dan kan ik kijken of er nog een plekje is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.