Nog even en dan ben ik weer jarig. Voor de 38e keer. Ik weet eigenlijk nog niet eens of ik het wel ga vieren, maar het is altijd leuk om een verlanglijstje te maken. Mocht ik het toch niet gaan vieren en mijn cadeautjes mislopen, dan koop ik het wel voor mezelf. 😉

Agenda schooljaar 2017 – 2018

Nu heb ik dan wel een agenda die anderhalf jaar meegaat, maar toch vind ik het fijn om het schooljaar met een nieuwe agenda te beginnen. Afgelopen schooljaar had ik voor het eerst een Moleskine agenda en ik moet zeggen dat die me erg goed is bevallen. Per week heb je één pagina met de dagen van de week en op de rechterpagina schrijfruimte. Hier schreef ik dan mijn to-do-lijstjes op.

Ze zijn wel vrij prijzig en ik begreep van een student van me dat de Lidl iets soortgelijks had voor een veel lagere prijs. Maar ik vind ‘m het geld wel waard. Helemaal als ie ook nog een toffe omslag heeft, zoals deze: Moleskine agenda Alice.

Horlogeband Fitbit

Mijn Fitbit draag ik trouw elke dag. Alleen staat dat zwarte bandje niet altijd zo mooi bij de rest van mijn outfit. Deze bandjes zien er stukken sjieker uit:

Bij AliExpres zijn ze trouwens een flink stuk goedkoper.

Camera-accessoires

Ik heb nu al een tijdje een mooie camera, een Olympus PEN E-PL8. Daar heb ik dus al de lens bij die er standaard bij zat, maar je kunt deze dus ook wisselen. Nou heb ik echt geen flauw benul van cameralenzen, maar zo’n fisheye leek me wel leuk om te hebben.

Als ik nu foto’s maak van mijn outfits, dan moet ik een plekje zoeken op een kast of vensterbank. Een statief lijkt me dus ook geen overbodige luxe.

En ik moet nodig eens een fatsoenlijke geheugenkaart hebben. Ik gebruik nog steeds een micro-SD van mijn oude telefoon…

Naaipatronen

Jaja, ik weet het. Ik heb al een aardige voorraad naaipatronen en daarvan heb ik nog lang niet alles gemaakt. Maar sommige patronen hebben toch een bepaalde aantrekkingskracht. Ik moet ze gewoon een keer maken!

Zoals de Anna dress van By Hand London. Die heb ik nu al zoveel voorbij zien komen op Instagram, ik wil ook!

En ik hou van jurken met iets bijzonders of ingewikkelds op de rug of bij de hals, zoals de Vogue 1498.

De beste cadeautjes

Maar de beste cadeautjes zijn nog steeds degene waar ik niet om gevraagd heb, maar die helemaal bij mij passen. Zoals het rekje voor mijn borduurgaren (zie foto hierboven), wat mijn man en kinderen vorig jaar voor me gemaakt hebben.

Of gewoon gezellig samenzijn met vrienden en/of familie. Het liefst met lekker eten erbij. Een high tea heb ik al lang niet meer gedaan, lijkt me wel wat.

Heb jij nog goede tips om mijn verlanglijstje mee aan te vullen? Of wat zou jij graag cadeau willen krijgen?

In dit artikel is gebruik gemaakt van affiliate links. Daar merk jij verder niks van, maar mocht je op de linkjes klikken en in die webshop wat kopen, dan help je mij aan een paar centen.

3 antwoorden
  1. Astrid
    Astrid zegt:

    Wat een leuk lijstje. Ik vind het ook altijd leuk om dingen te kirjgen waar ik niet om gevraagd heb maar die wel bij me passen. Zo kreeg ik van mijn schoonouders voor mijn verjaardag vorige maand een muntplant.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.