Samenwerkingen

Mijn blog is gericht op het makkelijker en leuker maken van het leven met een chronische ziekte, in mijn geval EDS. Ik schrijf graag over hoe ik dit zelf aanpak, maar door samen te werken hoop ik door anderen geïnspireerd te worden of anderen te inspireren. Voor de volgende vormen van samenwerkingen sta ik dan ook zeker open:

Gastblogs

Voor Maaike schrijft opSugarframeMisiconiLa vie de Lady Rose en Mijn Gezondheidsgids heb ik al eens een gastblog geschreven. En voor Supportbeurs schreef ik een paar keer als gastauteur columns.

Op Salami stinkt is ook ruimte voor gastblogs van anderen. Zo heb ik bijvoorbeeld een paar jaar achter elkaar tijdens de EDS Awarenessmaand alleen maar gastbloggers aan het woord gelaten.

Free publicity

Op dit moment geef ik vooral bekendheid aan de Vereniging Ehlers Danlospatiënten en Misiconi Dance Company. Wanneer een andere stichting, organisatie of evenement (zonder winstoogmerk) raakvlakken heeft met de onderwerpen die op Salami stinkt aan bod komen èn een visie heeft waar ik persoonlijk achter kan staan, wil ik zeker overwegen of hier een artikel aan gewijd kan worden.

Reviews

Op het gebied van hulpmiddelen, toegankelijkheid, evenementen, hulpboeken of andere producten of diensten die het leven een stuk leuker en mooier maken, schrijf ik af en toe een review. Wanneer het product (of de dienst, of wat dan ook) gratis aan mij verstrekt is, of ik er een vergoeding voor heb gekregen, vermeld ik dat erbij. Mijn mening is echter niet te koop.

Affiliate links

Hier en daar maak ik gebruik van affiliate links, zodat lezers meteen door kunnen klikken naar het product waar ik over schrijf en kunnen zien wat het kost. Als iemand vervolgens na doorklikken besluit om iets te kopen in die webshop, krijg ik daar een klein percentage van. Daar betaalt de klant niks extra’s voor, maar het helpt mij een klein beetje om de kosten van deze website te drukken.

Gesponsorde artikelen

Wanneer een bedrijf interesse heeft in een gesponsord artikel op Salami stinkt, verwijs ik graag naar mijn mediakit op Linkpizza. Hier zijn bezoekersaantallen en aantal volgers op social media in te zien en de prijzen die ik vraag voor een gesponsord artikel. Via Linkpizza is het eenvoudig te onderhandelen over voorwaarden en prijs. Vervolgens verloopt de facturatie automatisch. Dat is niet alleen voor mijn gemak, maar ook voor dat van de opdrachtgever.

Lijkt het je wat om samen te werken of had je iets anders in gedachten en heb je hier vragen over? Je kunt contact met me opnemen via onderstaand formulier of een mailtje sturen naar jacqueline@salamistinkt.nl. Hierbij vind ik het prettig om bij mijn voornaam aangesproken te worden, die echt niet zo moeilijk te achterhalen is. 😉