Als je dit berichtje leest doordat je op de pagina ‘Leven met pijn’ hebt geklikt, moet je even naar het eerste berichtje gaan, heeeeeeelemaal onderaan deze pagina, tot er geen ‘oudere berichten’ meer zijn.
Op deze pagina heb ik namelijk alle berichtjes met het label ‘Leven met pijn’ verzameld. Het boek heb ik aanbevolen gekregen toen ik aan het revalideren was vanwege chronische pijn en de oefeningen die bij het boek horen, heb ik hier beschreven.

Het boek is inmiddels al een tijdje geleden uitgelezen, maar ik had nog een foto beloofd van de tattoo die ik heb laten zetten, dus hier is ie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.