De dansrolstoel deel 4: resultaat crowdfunding

1 september was de einddatum van het project om via crowdfunding een deel van de kosten voor mijn dansrolstoel in te zamelen. Die datum is inmiddels gepasseerd, dus is het tijd om eens op een rijtje te zetten hoe het gegaan is.

Het totaalbedrag van de crowdfunding

Het streven was 1220 euro en in totaal is er 1511 euro gedoneerd! Echt een groot succes dus! En wat ben ik hier ontzettend blij mee, dat er zoveel mensen zo gul gegeven hebben. Dat helpt enorm om aan het bedrag van 2370 euro te komen voor mijn dansrolstoel. Het resterende bedrag betaal ik zelf en met de kosten van de crowdfunding eraf en wat verjaardagsgeld erbij komt dat op een bedrag van ongeveer 1000 euro.

Met dank aan…

Allereerst wil ik Joop Oonk in het bijzonder bedanken. Zij heeft mij overgehaald om dit project aan te gaan, erbij geholpen en onder andere danslessen beschikbaar gesteld als tegenprestatie. Zonder haar was dit echt niet gelukt!

Stichting Voordekunst wil ik ook bedanken voor de hulp achter de schermen en nuttige tips.

Ik weet niet precies in hoeverre de donateurs anoniem willen blijven, aangezien niet iedereen een berichtje met naam heeft achtergelaten. Maar uit de mailadressen kon ik sommigen wel herkennen:Ā Dankjewel familie, vrienden, (oud-)collega’s, studiegenootjes, lotgenoten, kennissen, dansers en wildvreemden!

 

Voor het vullen van de goodiebags wil ik graag bedanken:

Wat er allemaal in zit, hou ik nog even een verrassing. Maar het is zeker de moeite waard om ‘m nog voor december op te halen bij Misiconi!

Misiconi goodiebags

Mochten er nou donateurs zijn die na het zien van de goodiebags spijt hebben dat ze hebben aangevinkt geen tegenprestatie te willen (maar wel 50 euro of meer hebben gedoneerd), stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Er zijn er namelijk nog een paar over! En anders voorzie ik een leuke winactie binnenkort. šŸ˜‰

Wil je het project nog eens bekijken? Alhoewel het doneren niet meer kan, alles is nog steeds terug te lezen op de website van Voordekunst.

 

3 Comments

 • Hoi ,wat ontzettend goed zeg dat je het gehaald hebt,komt je inzet toch goed van pas !!
  Knap van je hoor om dit zo te doen,je hebt echt gebruik gemaakt van de mensen om je heen om dit te doen slagen,wat een energie zou dat gekost hebben ,maar je hebt er wel een kick van gekregen en dat is het waard!!

  show je je rolstoel wel even op je blog en op het forum,zou iedereen leuk vinden?

  veel plezier met je dans rolstoel en geniet ervan.

  • Ja, het heeft best wat moeite gekost om mijn project steeds maar weer onder de aandacht te brengen. Maar gelukkig met goed resultaat!
   Het duurt nog even voordat de dansrolstoel er is, ik hoop eind september. Maar dan ga ik ‘m zeker uitgebreid showen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.