10x onder een tientje: de leukste decembercadeautjes

verlanglijstje cadeautjes 10 euroDe decembermaand met alle festiviteiten staat alweer voor de deur. Misschien heb je ook al lootjes getrokken voor sinterklaas of kerst? Ik wel. En mijn verlanglijstje is ook al gevuld. Vaak is er wel een soort van thema te vinden in mijn verlanglijstje. De ene keer is dat naaien en borduren en vraag ik om borduurgaren en tijdschriften met naaipatronen. De andere keer wil ik vooral lekkere dingen, zoals chocola en badspulletjes. Dit jaar is het bezig zijn en inspiratie opdoen. Vast iets waar meer mensen wat mee kunnen.

Met 10 euro als max kwam ik onder andere op deze spulletjes die ik graag ingepakt in de zak of onder de boom zou willen vinden:

333 dingen om over te schrijven

Schrijfinspiratie, altijd goed!

642 tiny things to write about

Er is ook een boek over minder ’tiny’ dingen, beide boeken heb ik nog nooit ingezien en ik ben er eigenlijk wel nieuwsgierig naar. En voor een ’tiny’ prijsje is het leuk om eens uit te proberen.

642 tiny things to draw

Ik ben eigenlijk niet zo van het tekenen, totaal inspiratieloos. Maar wie weet ontdek ik toch de leuke kant van het tekenen.

365 dingen die iedereen een keer gedaan moet hebben

Ja, nu begint het er wel een beetje op te lijken dat ik helemaal niks zelf kan verzinnen, haha! Dit is een scheurkalender en ik hou sowieso van scheurkalenders. Alhoewel ik er dan weer niet zo goed in ben om ze dagelijks af te scheuren.

Wreck this journal everywhere

Weer een kleinere uitgave van een grotere versie. Het idee om een dagboek vooral veel te gebruiken en te slopen vond ik wel grappig. En klein: dus nog makkelijker om mee te nemen.

De blogbijbel

Ik lees regelmatig blogs over bloggen en het leek me wel wat om ook offline wat leesvoer paraat te hebben hierover. Waarschijnlijk is het niet helemaal gericht op het bloggen hoe ik het aanpak, maar wie weet wat voor tips er nog uit te halen zijn.

Hands

Het spel Hands ken ik eerlijk gezegd niet, maar het klinkt wel leuk: een spel waarbij je met je handen praat in plaats van met woorden. Ik denk dat dat voor hilarische momenten kan zorgen.

Tiny tins: Regenwormen

Kleine spellen zijn altijd handig om bij je te hebben op vakantie. Tijdens een weekendje weg had ik kennisgemaakt met het spel Regenwormen, echt heel leuk om te doen. En die is er dus ook in een kleine versie.

Ja-maar dilemmakaarten

Ik ben altijd wel nieuwsgierig naar kaarten die uitnodigen tot een gesprek. Vooral in mijn werk merk ik dat het heel uitnodigend werkt voor studenten. Meer dan wanneer precies hetzelfde op een A4’tje staat. En ze zijn vaak goed te combineren met kaarten uit een andere verzameling.

36 inspiratiekaarten

Nou ja, wie weet zijn de dilemmakaarten ook wel goed te gebruiken met inspiratiekaarten!

In dit artikel is gebruik gemaakt van affiliate links. Daar merk jij verder niks van, maar mocht je op de linkjes klikken naar Bol en in die webshop wat kopen, dan help je mij aan een paar centen.

3 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.